Smart Packaging Gathering | 2. Soonture Enterprise Intelligent Technology Packaging Equipment Exhibition

Den andre soonture Enterprise Intelligent Technology Packaging Equipment Exhibition ble holdt fra 17. juni til 27. juni 2024 på Soonture Zhejiang-basen i Pinghu City, Zhejiang-provinsen. Denne utstillingen samler kunder fra hele landet og til og med utenlands for å se den nyeste teknologien og prestasjonene til Songchuan innen intelligent emballasje.
Som en benchmarkbedrift innen intelligent emballasje og teknologi, fokuserer soonture på innovasjon som sin utviklingskjerne. På denne utstillingen vil fremhevet emballasjeutstyr fra ulike bransjer bli vist frem: emballasjeløsninger for husholdningspapir og hygieneprodukter, bakevarer, snacks og ferdigretter, frossen mat, maskinvare og daglige nødvendigheter, helsevesen, landbruksprodukter og akvatiske produkter, salt og kjemikalier, utboksing og boksing og robotvåpen og andre industrier. Vis mangfoldet og anvendeligheten til utstyr, vis frem vellykkede applikasjoner i ulike bransjer, og kunder kan velge den beste emballasjeløsningen i henhold til deres behov.

640

Industrien for husholdningspapir og sanitærprodukter
Vi leverer et backend foldesystem og en komplett emballasjeløsning for produkter som toalettpapir, rullpapir, toalettpapir, våtservietter, myke bomullsservietter, sanitetsbind, bleier, etc.

sanitærprodukter industri

Bakeriindustrien
Gi et komplett sett med løsninger for prosesseringssystemet, pakking, palletering, kartongering og pakking av bakverk, kjeks, risfrukt, Weihua-brød, Sachima, hurtigfryst og annen mat.

Bakeriindustrien

Maskinvare og daglige nødvendigheter industri
Tilby materialhåndteringssystemer og emballasjeutstyr for ulike produkter som maskinvaretilbehør, daglige nødvendigheter, skrivesaker og leker, elektroniske produkter og engangsartikler.

Daglige nødvendigheter industri

Fritidsmat og ferdiglagde retter industri
Tilby komplette pakkeløsninger for partikler, pulver og flytende produkter, inkludert måling, pakking, boksing og palletering. Egnet for bransjer som snacks, ferdiglagde retter, krydder, etc.

Fritidsmat og ferdiglagde retter industri

Frossennæringen
Det tilbyr utstyr for støping, plating, palletering, pakking, pakking og stabling av dumplings, Wonton, shaomai, dampede boller og andre hurtigfryste matvarer, som brukes i ulike næringsmiddelforedlingsbedrifter, cateringkjedebedrifter, butikker, kantiner, etc.

frossen matindustri

Helsenæringen
Vi leverer automatiserte produksjonslinjer for partikler, pulver, væske og andre materialer som medisin, helseprodukter, meieriprodukter, medisinsk utstyr, etc., inkludert strimmelmåling, pakking, boksing og stabling.

helsevesenet

Landbruks- og akvatiske produkter industri
Materialhåndtering og pakking av diverse ferske grønnsaker og frukt, skjæring og pakking av diverse konservert kjøtt, laver og andre produkter, og automatisk høyhastighets rekeskreller.

Akvatiske produkter industri

Salt og kjemisk industri
Tilby automatiserte pakkeløsninger for automatisk batching, blanding, måling, pakking, boksing, stabling og andre former for materialer som pulver, partikler og væsker i salt- og kjemisk industri.

Kjemisk industri

Utboksing og pakking og robotarmindustri
Vi tilbyr automatiserte løsninger for prosessene med utboksing, boksing, forsegling og palletering for robotarmer i ulike bransjer for å møte behovene til storskala produksjon for bedrifter.

robotarmindustri

Den 2. soonture Enterprise Intelligent Technology Packaging Equipment Exhibition viste frem den banebrytende teknologiske sjarmen og den utmerkede utstyrsytelsen til flere produkt- og industridivisjoner under soonture, og presenterte en omfattende visning av emballasjeartikler som dekker ulike bransjer og produksjonsstadier, så vel som hele intelligent utstyr linje, til gjester som deltar på utstillingen.
Den vellykkede avholdelsen av soonture Enterprise Intelligent Technology Packaging Equipment Exhibition er uatskillelig fra tilliten og støtten fra våre kunder og partnere. I fremtiden vil soonture fortsette å være bemyndiget av innovasjon, gi kundene utmerkede og pålitelige høykvalitetsprodukter og samarbeide for å skape en bedre fremtid.


Innleggstid: 28. juni 2024

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss
WhatsApp nettprat!